Campingregels

OP DE CAMPING… 

…is alles relaxed want het is vakantie. Maar het is ook wel handig om met elkaar een paar afspraken te maken zodat het ook relaxed blijft. Daarmee houden we het voor iedereen plezierig. Je verblijf op De Buurtcamping Zuiderpark betekent dat je akkoord gaat met deze afspraken.

Alcohol
Er wordt geen alcohol verkocht op De Buurtcamping, maar je mag het wel nuttigen. Doe dit met mate.

Afval
Het Zuiderpark ligt er netjes bij. Laten we het zo houden. Er staan voldoende vaste prullenbakken. In je welkomsttas zit ook een vuilniszak. Is die vol dan kan je hem weggooien in de grote vuilcontainer op de camping.

Beveiliging
Er zijn geen kluisjes op de camping. Er wordt daarnaast overdag en ‘s avonds actief door vrijwilligers een oogje in het zeil gehouden. ‘s Nachts zijn er beveiligers aanwezig. Laat toch waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis en in ieder geval niet onbewaakt in je tent. Houd zelf ook een oogje in het zeil. De organisatie is bij schade, diefstal of vermissing niet aansprakelijk.

Drugs
Illegale middelen zijn bij wet verboden en dus ook op De Buurtcamping. Wordt het aangetroffen, dan wordt de politie gewaarschuwd. Het roken van een joint kunnen we niet verbieden, maar zorg dat je medekampeerders er geen last van hebben.

Geluid
Houd wat betreft je geluid altijd rekening met je buren. Wees na 23:30 uur stil genoeg zodat wie dat wil, lekker kan slapen. Versterkte muziek is niet toegestaan en na 23:30 uur ook niet onversterkt.

Programma
Het programma van De Buurtcamping is openbaar, dat betekent dat iedereen uit de buurt mag deelnemen, of je nu deelnemend kampeerder bent of bezoekende buurtbewoner.

Hygiëne
Zorg dat behalve het park, ook de wasbakken en wc’s schoon en heel blijven. Samen is het een makkie!

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Overnachten / kamperen
Het is uitsluitend toegestaan om op het daarvoor bestemde kampeerterrein te overnachten. Alleen kampeerders die zich hebben ingeschreven mogen blijven overnachten.

Verkoop
Op De Buurtcamping mag alleen verkocht worden wanneer hierover met de directie afspraken gemaakt zijn. Het gaat dan alleen op camping-gerelateerde artikelen.

Kinderen
Kinderen onder 12 jaar kamperen gratis.  Wel onder toezicht van volwassenen uiteraard.

Vuur
Voor kampvuren is een speciale plek gemaakt op De Buurtcamping. Het is niet toegestaan om zelf vuren aan te leggen. Het centrale vuur is niet te dicht bij de tenten, zodat kampeerders in omliggende tenten goed slaap kunnen vatten. De Buurtcamping is bedoeld voor gezinnen en omdat de meeste kinderen de volgende dag vroeg weer wakker zijn maken we het niet te laat.

Vragen?
Kom dan naar receptietent. Hier is altijd iemand van De Buurtcamping aanwezig om ze te beantwoorden.

 

HAPPY CAMPING!